- Berichten
- 1.576
Zoals de titel al zegt.
Morgen eerste keer PP in mijn kamado.
Ik heb een stuk varkens spiering 2.2 kg. Voor timing en temperaturen en recept ga ik voor wedstrijd PP van NOSKOS (bedankt @ NOSKOS voor het delen ) Maar alles wel met een eigen twist.
Wij houden van iets pittigere gerechten. Ik heb nu al 30 ml sriracha toegevoegd aan de injectiemix.
Uien granulaat had ik niet in huis dus die niet gebruikt.
Voor de rub heb ik het vlees eerst een laagje sriracha gegeven en dan een rode BBQ mix van Aldi gebruikt, die gebruik ik ook al voor de spareribs. Vinden wij lekker hier.
Nu in koelkast tot morgen ochtend.
Morgen eerste keer PP in mijn kamado.
Ik heb een stuk varkens spiering 2.2 kg. Voor timing en temperaturen en recept ga ik voor wedstrijd PP van NOSKOS (bedankt @ NOSKOS voor het delen ) Maar alles wel met een eigen twist.
Wij houden van iets pittigere gerechten. Ik heb nu al 30 ml sriracha toegevoegd aan de injectiemix.
Uien granulaat had ik niet in huis dus die niet gebruikt.
Voor de rub heb ik het vlees eerst een laagje sriracha gegeven en dan een rode BBQ mix van Aldi gebruikt, die gebruik ik ook al voor de spareribs. Vinden wij lekker hier.
Nu in koelkast tot morgen ochtend.