Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb een aantal keer deze houtskool gehad, maar het is duidelijk dat het erg wisselende kwaliteit is.
Dat het snel opbrand heb ik niet gemerkt, maar wel een keer een zak met heel veel gruis gehad en een keer een zak die ongelofelijk stonk.
Ook een keer een zak gehad waar ik tevreden mee was...
Kokus? Of kokos? ;)
Lekker aan het experimenteren geweest hoor! Ik hou zelf helemaal niet van deze smaken, dus ik zou hem even aan me voorbij laten gaan.
Hahah geeft niks toch, een stoofpotje van iberico wangen is ook erg lekker hoor.
"Wangvlees" is over het algemeen erg goed voor stoofpotjes, omdat dit werkvlees is.
Dat is een goede score!
Met die kalfswangen zou ik een lekkere stoofpot maken. Zijn genoeg recepten te vinden, maar sowieso weet ik dat bbq experience centre een recept op de site heeft. Staat op m'n to do lijst, alleen nog niet gemaakt...
Ik denk dat je gewoon heel veel pech hebt, want er zijn heel veel grizzly grills waar geen problemen mee zijn. Desondanks zou ik ook voor een andere kijken in jouw geval!
Mijn bastard staat intussen 4 jaar met grote regelmaat aan, zonder dat ik een scheur heb kunnen ontdekken.
Ik heb zelf dit pannetje.
Is echt een ideaal maatje voor veel bereidingen. Niet te groot, maar groot genoeg. Alleen niet zo'n hoge opstaande rand, dus daarin schiet hij soms te kort.
Waarom wil je per se een stall?
En waarom verwacht je dat deze eerder dan 80°C is?
Een stall is het moment dat het moment dat het vlees sappen naar buiten perst, welke vervolgens verdampen, waardoor het vlees weer afkoelt (net als zweten, daar koel je ook van af). Dat heeft dus niks met je...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.