BasBQ
Beef en Steak

Voorstelling

 

Marq

Vuurmaker
Berichten
61
Goedemorgen allemaal,
Wat is het weer heerlijk BBQ-weer!
Nou ja, als je een afdakje hebt is elk weer wel prima BBQ weer... :p

Mijn naam is Mark, ik ben 34 en kom uit de buurt van Rotterdam.
Het is inmiddels een jaar geleden dat ik voor het eerst wat serieuzers op de BBQ legde. Het was een ribeye van de Lidl.
Die was erg lekker, en sindsdien heb ik telkens weer wat nieuws geprobeerd: spareribs, pulled pork, zeeuwse spek, bacon, huli-huli-chicken, zelf-gepekelde ham, en van de week walchers gilden spek.

Bijna alle recepten die ik gebruikt heb waren van Noskos. Zijn no-nonsense stijl van recepten schrijven spreekt me erg aan: niet eerst 2 a-4tjes met algemene uitleg, maar gewoon een linkje naar de basis-uitleg en het recept zelf!

Qua BBQ ben ik begonnen met een oude Weber 57 cm. Pas heb ik die vervangen door een mooie Weber Master Touch + spit + pizzasteen (mooie deal op marktplaats).
Verder heb ik een mooie Meater+, zodat ik wat minder heen en weer hoef te lopen.

Onlangs heb ik ook een snijmachine gekocht. Ik vind het leuk om te ontdekken welk vlees goed geschikt is om in dunne plakjes op brood te eten.

2021-12-25 17.36.22.jpg
2022-08-05 16.38.25.jpg
2022-08-05 17.24.07.jpg
2022-12-14 17.44.34.jpg
2023-02-04 17.31.27.jpg
2023-03-11 10.00.14.jpg
2023-03-11 11.56.21.jpg
2023-06-10 06.35.45.jpg
2023-06-10 17.18.32.jpg
2023-06-16 20.55.20.jpg
2023-08-19 15.30.30.jpg
2023-08-19 16.41.24.jpg
2023-09-07 21.31.15.jpg
2023-09-07 21.51.20.jpg


2023-06-10 06.32.44.jpg
 
Welkom Marq!
 
Welkom Mark
 
Welkom Mark
 
Goed bezig Mark , welkom
 
Welkom mark,snijmachine komt er bij mij ook aan,beenhammetje op de Q en dan plakjes op broodje met brie en sla nom nom nom
 
Terug
Bovenaan Onderaan