Beef en Steak

Kip-Kaas Grillworst sessie (en nog wat ander gepruts)

Als het dan toch te nat is iets langer laten mengen dan komen er meer eiwitten los
Of een eieren toevoegen of fosfaat langer mengen is het gemakkelijkst
Waarom zou je fosfaat willen gebruiken? Je krijgt zo een fantastisch resultaat zonder. Dat de industrie dit gebruikt begrijp ik, maar hier probeer ik juist van weg te blijven.

De werking begrijp ik, maar dat wil ik er niet in als hobbyist. Goede producten gebruiken en je hebt dat niet nodig.
 
Waarom zou je fosfaat willen gebruiken? Je krijgt zo een fantastisch resultaat zonder. Dat de industrie dit gebruikt begrijp ik, maar hier probeer ik juist van weg te blijven.

De werking begrijp ik, maar dat wil ik er niet in als hobbyist. Goede producten gebruiken en je hebt dat niet nodig.
Zei toch eventueel, voor als je met de handen in het haar staat
Per ongeluk te veel vocht hebt toegevoegd
 
Sorry ik begrijp het niet we zijn hier om van elkaar te leren en ervaringen te delen .
En als ik iemand beledigd hebt of boos heb gemaakt dan spijt mij dat
 
Was zeker niet bot bedoeld .was meer om mijn ervaringen te delen.
En weet wat er allemaal mis kan gaan en om dan toch een goed eindresultaat te krijgen zijn er allerlei trucjes en deze wilde ik graag met eenieder delen meer niet.
Ik wordt misschien iets te enthousiast als het om de worstmakerij gaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan