BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door WouterM.

  1. WouterM.

    Kipsaté grillworst & Kip grillworst met kaas

    Dit is hoe ik grillworsten maak: Proces voor normale grillworst met of zonder kaas is hetzelfde eigenlijk... alleen andere vulling en kruiden
  2. WouterM.

    Eindelijk weer barbecueën

    Welkom bij het genootschap!!
  3. WouterM.

    Hallo zonnestralen!

    Welkom!!
  4. WouterM.

    Fotowedstrijd mei 2024 - All-in Grieks!

    Gister een heerlijk griekse procureurrollade gemaakt. https://www.bbqgenootschap.nl/threads/griekse-procureurrollade.36007/
  5. WouterM.

    Griekse procureurrollade (foto's en video)

    Van de week even flink ingeslagen met procureur. Ik vind dit een heerlijk veelzijdig stukje vlees en gebruik dit ook voor oa de worstmakerij. Maar ik had ook weer eens zin in iets van het spit op de bbq. En het thema deze week is Grieks, dus ik dacht ik maak een lekkere Griekse...
  6. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Ben zelf dol op excel, dus heb inderdaad daar alle berekeningen in gemaakt. Voor alles wat ik verkoop overigens. Ook handig voor recpten hoeveelheden etc...
  7. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Er is flink wat gewichts/vochtverlies inderdaad. Ik heb toevallig vandaag ook lekker ingeslagen op procureur, 6 mooie stukken tegen de 3 kg. Voor de grillworst, pulled pork, rollade, gyros... heerlijk veelzijdig stukje vlees is het 😄
  8. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Dat kan... Voelt wel een beetje als een geheim prijsgeven, want ik heb best wel wat werk gehad in berekenen en bepalen van de prijs. Maar voor dit forum met BBQ broeders: Ik verkoop 500 gram gevacumeerd en diepgevroren voor € 13,95. Vacuumzakjes zijn geschikt voor sous-vide. De meeste kopen 1...
  9. WouterM.

    Bavette rollade op z'n Italiaans

    Wat leuk! Was ie lekker? Ziet er top uit 😀
  10. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Daarom ben ik ook op zoek naar een WSM 😆
  11. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Familie vrienden kennissenkring, het is meestal zo op.
  12. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Het is ook beetje gemak hoor. Heb toch zo'n machine staan. Toch ook wel het gevoel dat het er wat meer intrekt. Doe het ongeveer 24 uur van tevoren in het "vacuum". Niet strak vacuum, want dat lukt niet met al die nattigheid die erin gespoten zit, heb helaas geen vacuummachine met kamer.
  13. WouterM.

    Pulled Pork, ik krijg er geen genoeg van.

    Een draadje voor (hopelijk) een mooi varkensplaatje. Pulled pork. Het blijft echt zo lekker. Ik maak het volgens het beste recept (vind ik) van @noskos ! Ik gebruik alleen in de injectiemix geen zout, maar de kruiden die ik ook als rub gebruik. Meestal varkensrub van vanbeekum. Of de kruiden...
Terug
Bovenaan Onderaan