Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Voor het vlees moet je rekening houden met eventueel bijsnijden, niet eetbare botjes en gewicht verlies tijdens bereiding.
Ik schat zelf altijd in op 75 % gewicht na bereiding.
Volledige maaltijd schat ik altijd rond de 700 gram per persoon.
Stukje brood en wat kleine hapjes niet meegerekend...
Aluminium tape kopen een gaten afplakken.
In een doe het zelf gaan zoeken bij isolatie materiaal.
Dat is redelijk bestand tegen hogere temperaturen.
Ook makkelijk verwijderbaar na gebruik.
Pulled pork vooraf maken en opwarmen.
Dag zelf kip drumsticks en zalmbonbons op cederhout plankje.
Dat zijn lekkere apperetief hapjes.
Die kunnen aan ongeveer dezelfde temperatuur.
Helemaal eens met bovenstaande.
Ik gebruik de inkbird al een tijdje.
Natuurlijke trek door stilstaande ventilator is meestal het probleem.
Probeer uw top te regelen zodat de ventilator moet blijven draaien.
Als de ventilator lang op 0 staat is uw top te ver open.
Bedankt om mee te denken Rdj.
Zelf dacht ik een houten tablet te maken op het frame. Daar dan pootjes van onze oude zetel te gebruiken als spacer en dan een 2de tablet.
Tablet zou ongeveer 5 CM per stuk dik zijn. De aluminium pootjes die ik nog liggen heb zijn 14 CM.
Die 14 cm is dan een mooie...
Vandaag een antiek transport frame gekocht.
Was op zoek naar een gasflessen kar zoals @Rdj gebruikt voor zijn kamado wagons. Echter kwam ik deze kar tegen op het web.
Direct overgaan tot aankoop.
Nu wat meten en nadenken hoe ik mijn ooni er ergonomisch kan op plaatsen. Kar is nu 75 CM hoog...
Dat komt allemaal goed mannen.
Hier stiekem een beetje jaloers.
Ik heb geen vrienden die dat samen met mij willen doen.
Misschien mijn broer, maar die krijg ik wellicht niet meer wakker om 2 uur 🤭🤣
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.