Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik leef mee, ik ken het sentiment.
Ik zeg altijd dat ik een slecht weer bbq-er ben.
Zoals al eerder wordt gezegd:
- een extra druipschaal boven je hitteschild, bij de bol heb je van die mega "rvs" dienbladen ( ik heb 1 van 55cm)
- schoonbranden in den avonden.
Succes met de buur.
Dank u.
Dit was mijn tweede overnight.
Het maakt natuurlijk ook uit dat het niet gek koud was.
Gewoon doen, desnoods met een tempregelaar.
Ik deed het toevallig zonder.
Ik was meer trots dat de bbq zo lang stabiel kon blijven. Ik was ongeduldig omdat ik het vlees wilde pullen plus het been eruit wilde halen.
Het ging mij niet eens meer om het vlees.
Het was inderdaad wel een geslaagde dag.
Bij de Makro zag ik een 5 kg BB.
10 eruro de kg (excl).
Overmoedig ging ik over tot aankoop.
Na vele filmpjes kijken en wat forumpjes afgestruind (honorable mention @Bart1978) besloten om vrijdag op zaterdag de WSK zijn werk te laten doen.
Donderdag, het vlees in de rub gedaan. Garlic butter...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.