BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Claude_Viole

  1. Claude_Viole

    Pulled Pork volgens 'het' wedstrijdrecept

    Nee, grotere stukken waren niet in de webshop beschikbaar. Maar eigenlijk kwam het wel goed uit i.v.m. de beperkte tijd.
  2. Claude_Viole

    Pulled Pork volgens 'het' wedstrijdrecept

    Vandaag weer visite, dus altijd leuk om wat anders voor te schotelen dan men gewend is... Dus we gaven er een Latijns-Amerikaans tintje aan en organiseerden een heerlijke maaltijd met taco's en pulled pork, coleslaw, guacamole en 'corn ribs'... (die laatste was iets dat de vrouw van Instagram...
  3. Claude_Viole

    Brisket voor grote jongens (of meisjes, of whatever...)

    Tip, houd de rub lekker eenvoudig. Zeker de eerste keer. Een Texas rub van 1:1 zout en zwarte peper kan al niet stuk. Daarna lekker verder finetunen. 😉
  4. Claude_Viole

    Brisket voor grote jongens (of meisjes, of whatever...)

    Dat recept van de bananensalade houden jullie zeker tegoed, ik zal 'm posten als ik hem zelf opnieuw maak (binnenkort). Dan maak ik gelijk wat meer foto's van de bereiding.
  5. Claude_Viole

    Brisket voor grote jongens (of meisjes, of whatever...)

    Zeker! Note to self: druippan gebruiken de volgende keer. De plate setter ruikt nog steeds naar brisket! :LOL:
  6. Claude_Viole

    Brisket voor grote jongens (of meisjes, of whatever...)

    Dat is Pisangslaai, een Zuid-Afrikaanse bananen salade met kerrie. Had m'n schoonmoeder gemaakt. Zal het recept ff navragen.
  7. Claude_Viole

    Brisket voor grote jongens (of meisjes, of whatever...)

    Burnt ends waren er zeker, zie ook de laatste foto. Toen waren ze al bijna op, haha.
  8. Claude_Viole

    Brisket voor grote jongens (of meisjes, of whatever...)

    Full disclaimer: deze is voor het koetje! 🐮 Omdat we ditmaal in Nederland een werkconferentie organiseerden en er een klein deel van de internationale delegatie nog een aantal dagen langer bleef, heb ik ze maar uitgenodigd voor een barbecue bij mij thuis. Uiteindelijk kwam het neer op een...
  9. Claude_Viole

    Hallo allemaal!

    Poah... 🤤
  10. Claude_Viole

    Hallo allemaal!

    Welkom! Beter wordt 't niet...
  11. Claude_Viole

    Semi-live-verslag: Brisket met koffierub en Oosters buikspek op de kamado

    Ik zal proberen om toekomstige runs te documenteren. Wanneer dat is, nog geen idee. Elje dag is een potentiële bbq-dag, dus...
  12. Claude_Viole

    Slagerij info videos, wat zit waar.

    Oud draadje, maar zag dat het hier nog niet werd genoemd... Gertjan is ook auteur van de Vleesbijbel. Zeker ook een aanrader. Te koop via o.a. Bol.com
  13. Claude_Viole

    Semi-live-verslag: Brisket met koffierub en Oosters buikspek op de kamado

    ====================== UPDATE ZA 18:10 ====================== Nou mensen... Zoals al een beetje verwacht kon het gezelschap niet langer wachten, dus na zo'n 1,5 uur rusten toch maar langzaamaan begonnen met het opmaken van de bordjes... Wat een genot! Uiteraard zijn er altijd verbeterpunten. Zo...
  14. Claude_Viole

    Semi-live-verslag: Brisket met koffierub en Oosters buikspek op de kamado

    Ja, al sinds 8 uur vanochtend hangt er een aangename rokerige geur over Ede zuidoost 😁 Ribben zien er lekker uit, mooi formaat!
Terug
Bovenaan Onderaan