BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bart1978

  1. Bart1978

    All in Grieks. Gyros

    Lekker hoor! Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  2. Bart1978

    Gerookte kipfilet

    Bij mij is de tijd ook redelijk wisselend. Sinds ik ze op mijn summit kamado maak met een dubbel indirect opstelling (dividerplate van Weber met 3 bollen alufolie en daar een pizzasteen op) doen ze er al een stuk langer over en hebben ze een mooiere kleur. Qua smaak merk ik weinig verschil...
  3. Bart1978

    Spareribs eindelijk zoals het "moet"

    Ja, zeker.leuk, maar dan moet er eerst een grotere vriezer komen ben ik bang... ik zal eens bij mijn leidinggevende vragen of we daar nog plaats voor hebben... Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  4. Bart1978

    WGA op de kop getikt, die heeft wel wat TLC nodig

    Netjes hoor! Ga je nog onderdelen vervangen? Of is alles nog compleet?? Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  5. Bart1978

    Wga DekaMarkt!

    Wow! Dat is een mooie prijs!! Net een gekocht voor €79... vond ik ook al netjes Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  6. Bart1978

    Spareribs eindelijk zoals het "moet"

    Ja, het geeft toch een extra laag smaak. Naast de rub en de boter weer een extra laagje heerlijkheid en een lekker plakkerig laagje. Toch wel een toevoeging. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  7. Bart1978

    WGA op de kop getikt, die heeft wel wat TLC nodig

    Dat gaat vast goedkomen! Veel plezier met het project. Ben benieuwd wat het eindresultaat haat zijn. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  8. Bart1978

    Spareribs eindelijk zoals het "moet"

    Ik bedacht me opeens dat ik nog nooit spareribs heb gemaakt zoals het "moet". 3-2-1 methode wel eens gebruikt, maar nooit de moeite genomen om ze af te lakken. Vandaag dus maar eens doen op de juiste manier. Bij de supermarkt lagen naturel ribben, niet dik bevleesd maar goed genoeg om te...
  9. Bart1978

    Dagje Pulled pork maken

    Heerlijke foto's. Altijd fijn om een knorretje op de q te leggen. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  10. Bart1978

    Nieuwe Q

    Gaaf! Ik ben heel benieuwd wat je daar op gaat maken, een brisket of pulled pork??? Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  11. Bart1978

    Spareribs op de 3-2-1 methode

    die crumble ziet er super uit. ik heb meestal veel fijnere kruimels, toch eens proberen om het wat grover te maken als ik het zo zie. dan daarna de ribs als toetje, heerlijk menu !!
  12. Bart1978

    Brisket hoeveel voor 8 personen?

    Ik zou uitgaan van 300 / 400 gr per persoon, zeker als je er wat bijgerechten bij hebt. Maar houdt er wel rekening mee dat de brisket veel vocht / vet verliest, dus bij aankoop 500gr pp.
  13. Bart1978

    Keuze hulp volgende stap

    gefeliciteerd met je aankoop. Daar ga je geen spijt van krijgen. We willen natuurlijk wel snel wat je er allemaal op klaar maakt!
  14. Bart1978

    Wga Welkoop!

    De summit is echt een beest. En met de gasontsteking super makkelijk in gebruik. Nog geen moment spijt van gehad, en ik gebruik hem wekelijks (of vaker) Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  15. Bart1978

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Vandaag een leuke dag met een splinter nieuwe WGA en van een collega een Weber pizzasteen en wok overgenomen. Er staat nu een halve Weber store in de tuin... Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan