Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bij mij is de tijd ook redelijk wisselend. Sinds ik ze op mijn summit kamado maak met een dubbel indirect opstelling (dividerplate van Weber met 3 bollen alufolie en daar een pizzasteen op) doen ze er al een stuk langer over en hebben ze een mooiere kleur. Qua smaak merk ik weinig verschil...
Ja, zeker.leuk, maar dan moet er eerst een grotere vriezer komen ben ik bang... ik zal eens bij mijn leidinggevende vragen of we daar nog plaats voor hebben...
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Ja, het geeft toch een extra laag smaak. Naast de rub en de boter weer een extra laagje heerlijkheid en een lekker plakkerig laagje. Toch wel een toevoeging.
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Ik bedacht me opeens dat ik nog nooit spareribs heb gemaakt zoals het "moet". 3-2-1 methode wel eens gebruikt, maar nooit de moeite genomen om ze af te lakken. Vandaag dus maar eens doen op de juiste manier.
Bij de supermarkt lagen naturel ribben, niet dik bevleesd maar goed genoeg om te...
die crumble ziet er super uit. ik heb meestal veel fijnere kruimels, toch eens proberen om het wat grover te maken als ik het zo zie.
dan daarna de ribs als toetje, heerlijk menu !!
Ik zou uitgaan van 300 / 400 gr per persoon, zeker als je er wat bijgerechten bij hebt.
Maar houdt er wel rekening mee dat de brisket veel vocht / vet verliest, dus bij aankoop 500gr pp.
De summit is echt een beest. En met de gasontsteking super makkelijk in gebruik. Nog geen moment spijt van gehad, en ik gebruik hem wekelijks (of vaker)
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Vandaag een leuke dag met een splinter nieuwe WGA en van een collega een Weber pizzasteen en wok overgenomen.
Er staat nu een halve Weber store in de tuin...
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.