BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door anketje85

  1. A

    INKBIRD smoker controller 027BW problemen

    Stukje wegvijlen uit de adapter van de INKBIRD lijkt me een goed idee.
  2. A

    INKBIRD smoker controller 027BW problemen

    Het is een grill guru large, de schuif zat zo toen ik hen kreeg. Mijn ouders hebben precies hetzelfde met hun grill guru. Het lijkt dus zo te horen. Het doven gaat trouwens prima ondanks die 2 kleine openingen
  3. A

    INKBIRD smoker controller 027BW problemen

    De rook kan er beneden wel uit door die 2 gaatjes in de schuif. Ik zal volgende keer ook kijken als de magrietschijf een paar millimeter open staat hoe het dan gaat. Vanavond een super stabiele (lege) sessie zoals het hoort
  4. A

    INKBIRD smoker controller 027BW problemen

    Ik heb de bbq weer aan staan inmiddels en de margrietschijf helemaal dicht gedaan toen mijn aanmaakblokje uit was en tot nu toe al 45 minuten perfect op temperatuur. Die 2 kleine openingen in de schuif kunnen niet dicht, ook niet zonder INKBIRD. De blazer gaat nu steeds even aan en uit en het...
  5. A

    INKBIRD smoker controller 027BW problemen

    De ventilator heeft wel meer dan een uur stil gestaan en toch werd het 20 graden warmer. de onderste schuif zit tegen de adapter van de INKBIRD aan maar sluit niet fantastisch aan, er ontsnapt ook wat rook langs de onderste schuif. Is dit op te lossen met aluminiumfolie ofzo?
  6. A

    INKBIRD smoker controller 027BW problemen

    Hoi, vandaag voor het eerst mijn smoker controller geprobeerd op mijn kamado, ingesteld op 120. In eerste instantie bleef de temperatuur op ongeveer 135 graden staan en na een paar uur liep het uiteindelijk op tot 159. Ik had de margrietschijf nog op een klein kiertje. Heeft iemand tips wat ik...
  7. A

    Gerookte kip

    Hoi, ze zien er goed uit! wat voor recept gebruik je? En welke temperatuur?
  8. A

    tafel bouwen voor weber bar-b-kettle?

    Goedemiddag, wij willen graag een tafel bouwen voor onze kamado, we hebben ook nog een weber bar-b-kettle, zou je deze ook kunnen inbouwen? iemand tips hiervoor? want deze heeft alleen het frame waar die op staat en het as schaaltje er onder. daarbij vind ik ook dat de bbq heel heet wordt, gaat...
  9. A

    Vegetarische bietenburger

    Gewoon kant en klaar van de AH [emoji4] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. A

    Ook hier goddelijke Pastrami gemaakt.

    Wauw! Deze wil ik ook gaan maken! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. A

    Low en slow marshmallow skillet

    Ik heb 100 gram suiker met 3 eetlepels water in een steelpan gecarameliseerd totdat het goudbruin was en daar 100ml bijna kokende slagroom doorgedaan samen met een beetje maldon zeezout Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. A

    Low en slow marshmallow skillet

    Als de pan eenmaal goed ingebrand is veeg je hem zo schoon met een stukje keukenpapier. Ik was de pan nooit af, hooguit een keer een schoonpoetsen met een licht vochtige doek Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. A

    Low en slow marshmallow skillet

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. A

    Fotowedstrijd juli/augustus 2018 ?Druipend?

    Druipende caramelsaus Vandaag uit de skillet een chocolade/cognac saus met marshmallow, hazelnoot en druipende caramelsaus. Hierbij het draadje naar mijn recept http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=19947.0 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan