Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het is een grill guru large, de schuif zat zo toen ik hen kreeg. Mijn ouders hebben precies hetzelfde met hun grill guru. Het lijkt dus zo te horen. Het doven gaat trouwens prima ondanks die 2 kleine openingen
De rook kan er beneden wel uit door die 2 gaatjes in de schuif. Ik zal volgende keer ook kijken als de magrietschijf een paar millimeter open staat hoe het dan gaat. Vanavond een super stabiele (lege) sessie zoals het hoort
Ik heb de bbq weer aan staan inmiddels en de margrietschijf helemaal dicht gedaan toen mijn aanmaakblokje uit was en tot nu toe al 45 minuten perfect op temperatuur. Die 2 kleine openingen in de schuif kunnen niet dicht, ook niet zonder INKBIRD. De blazer gaat nu steeds even aan en uit en het...
De ventilator heeft wel meer dan een uur stil gestaan en toch werd het 20 graden warmer. de onderste schuif zit tegen de adapter van de INKBIRD aan maar sluit niet fantastisch aan, er ontsnapt ook wat rook langs de onderste schuif. Is dit op te lossen met aluminiumfolie ofzo?
Hoi, vandaag voor het eerst mijn smoker controller geprobeerd op mijn kamado, ingesteld op 120. In eerste instantie bleef de temperatuur op ongeveer 135 graden staan en na een paar uur liep het uiteindelijk op tot 159. Ik had de margrietschijf nog op een klein kiertje.
Heeft iemand tips wat ik...
Goedemiddag, wij willen graag een tafel bouwen voor onze kamado, we hebben ook nog een weber bar-b-kettle, zou je deze ook kunnen inbouwen? iemand tips hiervoor? want deze heeft alleen het frame waar die op staat en het as schaaltje er onder. daarbij vind ik ook dat de bbq heel heet wordt, gaat...
Ik heb 100 gram suiker met 3 eetlepels water in een steelpan gecarameliseerd totdat het goudbruin was en daar 100ml bijna kokende slagroom doorgedaan samen met een beetje maldon zeezout
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Als de pan eenmaal goed ingebrand is veeg je hem zo schoon met een stukje keukenpapier. Ik was de pan nooit af, hooguit een keer een schoonpoetsen met een licht vochtige doek
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Druipende caramelsaus
Vandaag uit de skillet een chocolade/cognac saus met marshmallow, hazelnoot en druipende caramelsaus.
Hierbij het draadje naar mijn recept
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=19947.0
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.