BasBQ
Beef en Steak

Zwijn ham

 

Spekkie

Pitmaster
Berichten
593
Dat zijn de 2 woorden die op het mooie stukje vlees staan wat ik gekregen heb van een jager, geschoten in Duitsland. Hoe kan ik deze het beste klaarmaken? Heb vaker wild zwijn klaargemaakt, blijft een uitdaging gezien het geringe vet. Op m'n to-do lijstje staat al heel lang een gedroogde ham, maar ik weet dus niet of dit magere stukje zich daar goed voor leent voor een beginner? Of iemand nog een tip voor een warme bereiding, ook met kerntemperatuur?
 
Ik heb geen tip, maar ben wel benieuwd. Heb zelf nog een zwijntje in de vriezer liggen.

Vaders, slager van beroep, heeft gelukkig even geholpen.
Kleine toevoeging, ik ga er nog een apart topic van maken, dus reacties op mijn project mogen tzt daar :)

IMG_20210804_201154.jpg
 
Niemand verder een idee?

Ik heb nog nooit iets met wild zwijn gemaakt dus kan je niet helpen MAAR als ik via google zoekt dan vind ik dit šŸ¤“




 
Terug
Bovenaan Onderaan