Henry
Stoker
- Berichten
- 372
Vandaag voor de eerste keer ook me eigen maar eens gewaagd aan zalm op plank!
De helft van de zalm ingesmeerd met mosterd en bruine basterd suiker de andere gewoon peper en zout voor de kindjes.
Lekkere wokgroenten in gietijzeren pan en aardappelkroketjes erbij gelegd
Ik had al een gevoel dat alles samen ongeveer de zelfde tijd nodig had en dat klopte. Zalm was iets eerder rond de 50graden kern! Rest paar minuutjes later ook gaar. Bbq ingesteld op ovenstand rond de 180-200 graden.
Alles samen zon dik half uur erop gelegen
Eindresultaat was waanzinnig lekker!
De helft van de zalm ingesmeerd met mosterd en bruine basterd suiker de andere gewoon peper en zout voor de kindjes.
Lekkere wokgroenten in gietijzeren pan en aardappelkroketjes erbij gelegd
Ik had al een gevoel dat alles samen ongeveer de zelfde tijd nodig had en dat klopte. Zalm was iets eerder rond de 50graden kern! Rest paar minuutjes later ook gaar. Bbq ingesteld op ovenstand rond de 180-200 graden.
Alles samen zon dik half uur erop gelegen
Eindresultaat was waanzinnig lekker!