BasBQ
Beef en Steak

Yuzu-Kosho yakitori

 
 
 
 

PH met een F

Pitmaster
Berichten
516
83e15acef2b5c33bdd7c3c5a5c58e13b.jpg


Ingrediënten:

  • 500 gram kippedijen in stukjes van zo'n 2 cm
  • 1 el yuzu-kosho (of iets meer naar smaak, meer dan 2 wordt wel te veel)
  • 1 el honing
  • 2 el sojasaus
  • 1 el mirin
  • 2 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 cm gember


Bereidingswijze:

  1. Meng in een kom de yuzu kosho, honing, sojasaus, mirin, knoflook en gember. Voeg de stukjes kip toe en meng goed. Laat het minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
  2. prik de kipstukjes op een stokje
  3. gril boven de hete bbq in zo'n 3 a 4 minuten per kant gaar tot er mooie grilstrepen op je vlees staan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan