BasBQ
Beef en Steak

WOODcom houtskool

MB2020

Vuurmaker
Berichten
90
Iemand bekend met de houtskool van WOODcom.eu?

ik ben wel geïnteresseerd in het appelhout.
ze hebben geen verzendkosten

6B47BF8A-DDB7-413F-B0F5-2B76D2ABDD23.jpg

BF1DD11C-AC7E-41CD-875A-432E12856BFE.jpg


C39572CC-3DD5-4610-AC1A-0CB0D52955C6.jpg
 
29,5€ is incl verzenden. Je kan deze ook gaan afhalen in Antwerpen dan komt deze op 21,5€.
zelf heb ik er al eens gekocht toen kon ik nog in bornem gaan ophalen wat dichter is voor mij.
je kan daar ook een halve of een hele pallet kopen met nog meer voordeel, wel handig voor groepsaankoop of als je gewoon veel plaats hebt. :)
btw de zak appel houtskool kost slechts 14,4€ afgehaald.
 
Goede ervaring met deze zakken?
29,5€ is incl verzenden. Je kan deze ook gaan afhalen in Antwerpen dan komt deze op 21,5€.
zelf heb ik er al eens gekocht toen kon ik nog in bornem gaan ophalen wat dichter is voor mij.
je kan daar ook een halve of een hele pallet kopen met nog meer voordeel, wel handig voor groepsaankoop of als je gewoon veel plaats hebt. :)
btw de zak appel houtskool kost slechts 14,4€ afgehaald.
laten verzenden is dan goedkoper voor me =) Weet je nog wat de kwaliteit was?
 
met het appelhout nog geen ervaring helaas, wel bij de marabu die ze verkopen. Die is erg goed vind ik.
en nergens goedkoper dus dat valt ook goed mee. Voor het geld is eens een zak appel proberen geen grote kost denk ik. ;)
 
Ik heb de Marabu de Cuba laatst gekocht in de aanbieding bij de Sligro. Tot nu toe kon ik met elke houtskool wel redelijk overweg, maar deze hoef ik nooit meer. Knettert enorm bij het aansteken, ontvlamt direct bij een beetje zuurstof en bij hoge temperaturen geeft het veel as die ook op je gerecht terecht komt. Ik bewaar hem voor lange low en slow sessies om op te maken.

Zie ook dit draadje
 
Ik heb de Marabu de Cuba laatst gekocht in de aanbieding bij de Sligro. Tot nu toe kon ik met elke houtskool wel redelijk overweg, maar deze hoef ik nooit meer. Knettert enorm bij het aansteken, ontvlamt direct bij een beetje zuurstof en bij hoge temperaturen geeft het veel as die ook op je gerecht terecht komt. Ik bewaar hem voor lange low en slow sessies om op te maken.

Zie ook dit draadje
De ene zak marabu is de andere niet denk ik dan. Net zoals je eens pech kan hebben met een zak met kleinere stukjes kan je zomaar eens een zak hebben die iets vochtiger gelegen heeft of een partij die minder is van kwaliteit. Het geknetter heb ik zelf ook al gehad met houtskool die in een iets vochtig tuinhuis heeft overwinterd. Probeer eens een doos marabu van flames and flavor. Kost wel iets meer maar nog nooit knetter gehad met deze.
 
De ene zak marabu is de andere niet denk ik dan. Net zoals je eens pech kan hebben met een zak met kleinere stukjes kan je zomaar eens een zak hebben die iets vochtiger gelegen heeft of een partij die minder is van kwaliteit. Het geknetter heb ik zelf ook al gehad met houtskool die in een iets vochtig tuinhuis heeft overwinterd. Probeer eens een doos marabu van flames and flavor. Kost wel iets meer maar nog nooit knetter gehad met deze.

Ik heb ook hele goede ervaring met andere marabu. Maar met de marabu de Cuba die op de foto staat dus minder.
 
Terug
Bovenaan Onderaan