BasBQ
Beef en Steak

Winter goulash

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Vandaag zin in wat comfort food.
Stap 1 de bbq zien te vinden
Stap 2 de bbq sneeuwvrij maken
Stap 3 de bbq tot leven wekken

6D227ACD-3D29-43D2-BC22-58BB4AB18EBF.jpeg

19FB71C9-ABCC-40D2-9C67-59D2263254FB.jpeg

DE9C963D-A00C-42B7-A0C6-FD0F82742783.jpeg

De reggulator open krijgen kostte nog de meeste moeite. De conveggttor zat ook vastgevroren.
De kolen aankrijgen en op temperatuur komen ging dan onverwacht weer vrij gemakkelijk.

In de dutch oven goulash gemaakt. Heerlijk om het weekend mee te beginnen.

B083276E-EDED-4203-90EE-EA479C49BAEE.jpeg
80720268-B730-45BB-97D3-5B19BECE75D3.jpeg


84B79DA4-3E0F-4A6E-BAC3-7406891BFA12.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Mooie gerecht! En dat op 400 graden;)
Ik ga er vanuit dat het heerlijk gesmaakt heeft 👌🏻
 
Die sneeuw blijft machtig mooi hè. ❄️🌨️
 
Ziet er lekker uit zeg! Het water loopt me in de mond.

Overigens, was het jou gelukt om je ei te ontsneeuwen met 1 wokkel? Ik heb t geprobeerd bij mij (met twee wokkels) maar zonder succes. (Zie ander draadje ‘hachee in de sneeuw’)

EDIT: laat maar, ik moet beter lezen. De wokkel was alleen om de binnenkant te ontvriezen. De sneeuw eerst weggehaald
 
Laatst bewerkt:
Lekker bordje geworden.
En, wat die sneeuw betreft. Is verwacht dat midden mei alles weg is. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 
Hatza, Goulash, lekker man!
 
heerlijk zo'n dampend pannetje in de sneeuw
schuif maar door
ideaal weer nu want je biertje blijft goed op temperatuur (y)
 
Maar goed dat je’m gevonden heb
Lekker gerecht gemaakt en alles lekker koel kunnen houden buiten
 
mooi verslag heb je er van gemaakt ! ik blijf het fantastisch vinden al die plaatjes van het winter bbq-en.
het eindresultaat ziet er erg lekker uit ! 💪;)(y)
 
Terug
Bovenaan Onderaan