BasBQ
Beef en Steak

Welsh

 
 
 

Stijn

Gemarineerd
Berichten
1.579
Vandaag eens uit nostalgie een receptje uit Noord Frankrijk gemaakt.
Is echte boerenkost, werkmanseten.
Kloek, maar o zo lekker...

WELSCH
4 sneetjes toastbrood
4 plakjes gekookte ham
300 gr. Cheddar
1/2 glas bier, bruine West Malle
1 theelepel Worcestersaus
Een paar druppels Tabasco
2 soeplepels mosterd
4 Eitjes

Eerst het bier opwarmen, mosterd, Tabasco en Worcester toevoegen, als het kookt de cheddar toevoegen.

In een ovenschaal, 1pp, de toast leggen,
IMG_20220107_175142.jpg


Bedekken met hesp
IMG_20220107_175202.jpg

daar de warme saus over gieten
IMG_20220107_175508.jpg

eitjes erop.
IMG_20220107_175611.jpg

In de bge op 180°C
IMG_20220107_181400.jpg


Aperotime,
IMG_20220107_180511.jpg

Zelf gemaakte droge worst van everzwijn
IMG_20220107_180646.jpg


Bij Welsch hoor natuurlijk een ....stout
IMG-20220107-WA0017.jpg


Als het eitje gaar is, is het klaar....
IMG_20220107_185308.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er lekker uit!
Ook genoeg bier en worst op zo te zien. 😉😂
 
Zelf gemaakte droge worst van everzwijn

Ziet er allemaal super uit, maar dit worstje stal voor mij de show! Wat zit daar in qua kruiding?
 
Apart gerecht, weer eens wat anders.
 
Lekker Stijn
En nu een balans dag 😁
 
Onbekend gerecht voor mij maar ziet er zeer rijkelijk en smakelijk uit 😁
 
Dat ziet er goed uit kerel. Ik als arbeider zie zulke kost wel zitten. Ga ik eens na maken. TOP
 
Mooi hoor Stijn.
De welsch lijkt wel wat op een Franceshina die dan ook weer lijkt op een croque-monsieur.
Lekker hoor.
 
Dat ziet er echt heerlijk uit. Als er ei bij zit ben ik sowieso van de partij!
 
Terug
Bovenaan Onderaan