- Berichten
- 1.579
Vandaag eens uit nostalgie een receptje uit Noord Frankrijk gemaakt.
Is echte boerenkost, werkmanseten.
Kloek, maar o zo lekker...
WELSCH
4 sneetjes toastbrood
4 plakjes gekookte ham
300 gr. Cheddar
1/2 glas bier, bruine West Malle
1 theelepel Worcestersaus
Een paar druppels Tabasco
2 soeplepels mosterd
4 Eitjes
Eerst het bier opwarmen, mosterd, Tabasco en Worcester toevoegen, als het kookt de cheddar toevoegen.
In een ovenschaal, 1pp, de toast leggen,
Bedekken met hesp
daar de warme saus over gieten
eitjes erop.
In de bge op 180°C
Aperotime,
Zelf gemaakte droge worst van everzwijn
Bij Welsch hoor natuurlijk een ....stout
Als het eitje gaar is, is het klaar....
Is echte boerenkost, werkmanseten.
Kloek, maar o zo lekker...
WELSCH
4 sneetjes toastbrood
4 plakjes gekookte ham
300 gr. Cheddar
1/2 glas bier, bruine West Malle
1 theelepel Worcestersaus
Een paar druppels Tabasco
2 soeplepels mosterd
4 Eitjes
Eerst het bier opwarmen, mosterd, Tabasco en Worcester toevoegen, als het kookt de cheddar toevoegen.
In een ovenschaal, 1pp, de toast leggen,
Bedekken met hesp
daar de warme saus over gieten
eitjes erop.
In de bge op 180°C
Aperotime,
Zelf gemaakte droge worst van everzwijn
Bij Welsch hoor natuurlijk een ....stout
Als het eitje gaar is, is het klaar....
Laatst bewerkt: