Gisteren kipfilet gerookt en daar had ik nog een kleine kilo afsnijdsels van over. Toen ik de filets uit de zak haalde leek het wel of ze het vlees van het karkas afgetrokken hadden. Dit waren geen mooie filets. Dus besloten om een idonesische schotel te maken. Ui knoflook sambal sojasaus wat peper en zout beetje gember bouilonblokje even aangefruit kip erbij en toen de Q dicht gedaan. Temperatuur op 135 gr. Paar uurtjes later open gedaan en geproefd. Lekker lekker heel erg lekker.
Tijdje later
Geproefd : verrukkelijk
Zou die morgen nog lekkerder zijn?
Vandaag de andere stoof met kip gegeten die kwam van de kookplaat dus niet waardig om hier te tonen. Was wel lekker.
Tijdje later
Geproefd : verrukkelijk
Zou die morgen nog lekkerder zijn?
Vandaag de andere stoof met kip gegeten die kwam van de kookplaat dus niet waardig om hier te tonen. Was wel lekker.