- Berichten
- 717
Inmiddels is hier besloten dat ik eerste kerstdag de BBQ mag opstoken.
Aangezien particulieren helaas niet meer welkom zijn bij de groothandel, zal ik het moeten doen met wat in de vriezer ligt qua vlees. Ik heb nog een mooie picanha liggen, maar het bezoek mag geen rood vlees momenteel . Verder heb ik nog 1.2kg varkensbuik liggen, dus nu zit ik te denken aan Parijs buikspek, ik heb alleen nog geen idee wat ik daarbij wil klaarmaken. Hasselback (roseval) aardappels met kruidenolie ofzo, en dan zal ik maar een frisse salade ertegenover zetten om al dat vet te compenseren, wellicht iemand ideeën?
Aangezien particulieren helaas niet meer welkom zijn bij de groothandel, zal ik het moeten doen met wat in de vriezer ligt qua vlees. Ik heb nog een mooie picanha liggen, maar het bezoek mag geen rood vlees momenteel . Verder heb ik nog 1.2kg varkensbuik liggen, dus nu zit ik te denken aan Parijs buikspek, ik heb alleen nog geen idee wat ik daarbij wil klaarmaken. Hasselback (roseval) aardappels met kruidenolie ofzo, en dan zal ik maar een frisse salade ertegenover zetten om al dat vet te compenseren, wellicht iemand ideeën?