BasBQ
Beef en Steak

Vraag over Rotisserie.

 
 

Jeffievb

Stoker
Berichten
382
Beste bbq fanaten,

Ik heb misschien een domme vraag, of een vraag die al eens gesteld is ( maar kon hem nergens vinden ).
Ik heb sinds gister een rotisserie voor mijn kamado. Nu wil ik vanavond kip gaan maken, maar twijfel of ik de kolen normaal zal plaatsen ( ook onder de kip dus ) of dat ik de kolen maar aan 1 kan plaats en onder de kip dus niets.

Wat zouden jullie doen ?
 
Ik doe het zelf niet direct onder de rotisserie. Het vet lekt dan van de kip op de kolen wat nogal veel (onsmakelijke) rook geeft.
Je kan bijvoorbeeld een lekbak onder de kip zetten en daarom heen de kolen leggen.
 
Ik doe het zelf niet direct onder de rotisserie. Het vet lekt dan van de kip op de kolen wat nogal veel (onsmakelijke) rook geeft.
Je kan bijvoorbeeld een lekbak onder de kip zetten en daarom heen de kolen leggen.
Thanks voor je antwoord ! Dan ga ik dat ook doen :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan