Sjampowww
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Hé mede qers,
Nu heb ik al een paar runs gedaan met m'n kamado nu heb ik een ding waarmee ik denk ik niet de enige ben.
Het volgende: als ik m'n kamado een half uur op een constante temperatuur heb wil ik m'n vlees op het rooster leggen.
Nu heb ik alles voor elkaar, de probe zit op z'n plek ,ik hoef alleen de klep even te openen en weer te sluiten.
Dus ik open de klep zonder iets aan de lucht schuiven te doen, leg het vlees op het rooster, en sluit de dome weer in het slotje.
Nu gebeurt het me eigenlijk altijd dat temperatuur in de dome behoorlijk stijgt.
Moet ik eerst de schuiven dicht zetten voor ik het vlees er op leg?
Ik gebruik 'Best charcoal White aok' dus volgens mij geen zacht soort houtskool.
Wat gaat er niet goed?
Nu heb ik al een paar runs gedaan met m'n kamado nu heb ik een ding waarmee ik denk ik niet de enige ben.
Het volgende: als ik m'n kamado een half uur op een constante temperatuur heb wil ik m'n vlees op het rooster leggen.
Nu heb ik alles voor elkaar, de probe zit op z'n plek ,ik hoef alleen de klep even te openen en weer te sluiten.
Dus ik open de klep zonder iets aan de lucht schuiven te doen, leg het vlees op het rooster, en sluit de dome weer in het slotje.
Nu gebeurt het me eigenlijk altijd dat temperatuur in de dome behoorlijk stijgt.
Moet ik eerst de schuiven dicht zetten voor ik het vlees er op leg?
Ik gebruik 'Best charcoal White aok' dus volgens mij geen zacht soort houtskool.
Wat gaat er niet goed?