BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

 

Michel_D

Pitmaster
Berichten
510
Hallo,
Hoewel ik al jaren een Weber Kettle 57 cm heb, kwam ik niet verder dan af en toe wat grillen voor het gezin in de zomermaanden.
Termen als minion en snake had ik wel eens gehoord van collega’s maar de echte interesse om eens iets anders te doen op de Weber was er eigenlijk niet.
Ben sinds korte tijd besmet geraakt met het low en slow virus door wat videos te bekijken van mineon/snake en het voorbereiden en garen van 1,5 kg procureur en hier pulled pork van te maken volgens de methode en recept van Dennis (Noskos).
Dit smaakte naar meer!

E2FAD43D-DD79-4BA5-A918-7FCB90AF330C.jpeg


EAA0CBDE-A2CC-4606-9B16-B56A678EF837.jpeg
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom Michel.
 
Welkom bij de club da's een heel lekkere P.P. Michel lusten we. 😉
 
Welkom bij het genootschap

als ik die PP zie snap ik dat het naar meer smaakt 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan