- Berichten
- 227
hoi allemaal,
was de vraag vanmorgen" WAT GAAN WE ETEN VANAVOND ".
antwoord:
dat lekkere vlees papa dat oranje vlees ( gemarineerd varkenshaas) net als de vorige keer bij een vriendin van ons, maar dan zoals jij hem op de BBQ maakt.
eerst de Q voorverwarmen en dan lekker even snel op hoge temp. aanbakken rondom.
daarna inpakken en met t kapje dicht indirect op een temp van rond de 180gr tot de kern 59 gr was .
daarna nog een minuutje of 10 laten rusten.
en voila
het was weer een feestje.
was de vraag vanmorgen" WAT GAAN WE ETEN VANAVOND ".
antwoord:
dat lekkere vlees papa dat oranje vlees ( gemarineerd varkenshaas) net als de vorige keer bij een vriendin van ons, maar dan zoals jij hem op de BBQ maakt.
eerst de Q voorverwarmen en dan lekker even snel op hoge temp. aanbakken rondom.
daarna inpakken en met t kapje dicht indirect op een temp van rond de 180gr tot de kern 59 gr was .
daarna nog een minuutje of 10 laten rusten.
en voila
het was weer een feestje.