Beef en Steak

Varkenshaas

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Vanavond op de big green egg Mini Max Varkenshaas
Risotto
Diverse Paddenstoelen
Chioggiabiet
5ea458da364a1cdf9aa6f67e34efc2ab.jpg
e9062e179489b1e47c34e9460a334b6d.jpg
4b64722d4dd675d4023a5cd753bfa492.jpg
8396cf9c008b59e8c79f2377a6c77c8a.jpg
c1e4ad037aac0eb43d7968e07bf46bf3.jpg
 
Denk dat ik dat wel mag hebben van de dokter.....
 
Lekker maaltje. Leuke touch met de bietjes. Helaas is onze locale groenteboer gestopt. Word lastig om ze nu te vinden ...
 
Bram zei:
Lekker maaltje. Leuke touch met de bietjes. Helaas is onze locale groenteboer gestopt. Word lastig om ze nu te vinden ...
Groothandel heeft genoeg keuze 😉
 
Lekker hoor mooi bordje zo  :)
 
Lekker hoor, mooi bordje zo. Ben wel benieuwd naar de bereidingsinstructies.
Heb je de varkenshaas direct gedaan? Of eerst indirect en direct afgrillen?
Zie de champions nl. op hoge temp in de gietijzer
 
Marcel1973 zei:
Lekker hoor, mooi bordje zo. Ben wel benieuwd naar de bereidingsinstructies.
Heb je de varkenshaas direct gedaan? Of eerst indirect en direct afgrillen?
Zie de champions nl. op hoge temp in de gietijzer
Eerst indirect 100 graden tot kern 58 graden gekozen voor gietijzer om daarna even de strepen erin te zetten. Daarna conveggtor en gietijzer weg en standaard gister erin en de paddo?s bakken.
 
Lekker, gaat er wel in hoor. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan