BasBQ
Beef en Steak

varkenshaas rollade

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Vandaag de varkenshaas rollade gemaakt volgens het recept van nasqbbq.

ingrediënten
varkenshaas
potje pesto
seranoham
pijnboompitjes
plakjes spek
buffel mozzarella
steak rub nasq.

- bereiding vlinder de varkenshaas
- bestrooi beide kanten met de steak rub
- smeer de varkenshaas in met pesto
- verdeel de mozzarella erop
- strooi gebajken pijnboompitjes erop
- voeg de seranoham toe
- vlecht een matje van spek
- leg de varkenshaas op het spek en rol alles stevig op
- bind vast met slagers touw
- bbq op 170 graden
grill af tot kern temp van 60 graden.

eetsmakelijk iedereen goeie feestdagen en alvast gelukkig Nieuwjaar.

20211224_130052.jpg


20211224_130624.jpg


20211224_130629.jpg


20211224_131432.jpg


20211224_131750.jpg


20211224_132210.jpg


20211224_132353.jpg


20211224_132448.jpg


20211224_155927.jpg


20211224_172252.jpg
 
Ziet er lekker uit , alleen het touw lijkt wel
Sisal touw ,en best harig ,had je daar geen last van
 
Deze staat bij mij ook op het lijstje!
 
Ziet er lekker uit, lijkt me ook leuk om te maken.
 
Ziet er mooi en lekker uit.
Dat is eens wat anders dan varkenshaasjes in de pan braden. Ga ik straks ook doen, zodra de lockdown over is en ik een winkel in kan om kamados te bekijken.
 
Ziet er mooi en lekker uit.
Dat is eens wat anders dan varkenshaasjes in de pan braden. Ga ik straks ook doen, zodra de lockdown over is en ik een winkel in kan om kamados te bekijken.
Ik ben er zeker van dat er bbq shops zijn die je nu al kunnen helpen dmv. advies op afstand of een persoonlijke afspraak. Heb je zoiets al geprobeerd?
 
Ik ben er zeker van dat er bbq shops zijn die je nu al kunnen helpen dmv. advies op afstand of een persoonlijke afspraak. Heb je zoiets al geprobeerd?
Advies op afstand wel. Persoonlijke afspraak nog niet. Als de lockdown langer gaat duren dan 14/01, dan ga ik dat zeker doen.
 
Lekker hoor. Ziet er goed uit. Gaat op het lijstje!
 
Heerlijk recept! Genieten dit, ziet er echt heerlijk uit.
 
Moet top gesmaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan