BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas met brie, pesto en spek

 

In vuur en vlam

Vuurmaker
Berichten
93
Vandaag de barbeque aangeslingerd voor een zondag hap. Varkenshaas opengesneden en gevuld met pesto en brie. Daarna voorzien van een beef en steak rub en ingewikkeld met ontbijtspek. Op 180 graden indirect laten garen tot 63 graden kern. Blokje appelhout erop vanaf het begin.

Daarnaast vanaf opstoken een bakje aardappeltjes en een stukje kaas grillworst erop gelegd die op moest. Dat stukje tussen het grillen door opgegeten.

20230326_171544.jpg


20230326_172156.jpg


20230326_172611.jpg


20230326_181848.jpg


20230326_182004.jpg
 
Dat zal een lekker maaltje geweest zijn. En met wat te knabbelen tussendoor.
 
Wat een leuke variatie. Hoe was de smaak met de brie/ pesto vulling?

Tipje. Schaf je wat druippannen aan. Blijft de platesetter wat mooier schoon.
 
Maak ik ook geregeld, maar zonder de pesto. Dat ga ik er de volgende keer wel eens bij doen.
 
Varkenshaasmummy , het ziet er weer watertandend lekker uit
 
Wat een leuke variatie. Hoe was de smaak met de brie/ pesto vulling?

Tipje. Schaf je wat druippannen aan. Blijft de platesetter wat mooier schoon.
Ik vind het heerlijk. Niet te machtig ofzo.
Ik heb een druippan maar die lag er nu inderdaad niet onder. Brand ze wel weer schoon tijdens de volgende pizza sessie gok ik.
 
dat zeg ik ook altijd, de grillworst moet op. ;)
Lekker hoor varkenshaas met brie, ziet er goed uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan