BasBQ
Beef en Steak

Vandaag ook weer eens PP.

 
 
 

Dominique

BBQ Junkie
Berichten
6.790
Vanochtend om 8 uur gooide ik het Ei aan. Rookhout erop, en een procureur. Volgens het wedstrijdrecept, alleen met Butt rub en Domi's eigen Raspberry-Chipotlebbqsauce.

739A44A5-F126-497A-BD04-698381DD80D7.jpg


Na 5 uur beetje glaze erop.

E69774E3-A5AE-4D19-86EE-8BAFF3B07690.jpg


Nog 2 uurtjes.....en dan inpakken.

1BFF71FF-86CF-48C1-AD0B-845A129F5720.jpg


Op naar 88?. Toen was hij nog niet lekker te pullen, dus door naar 90?.

3F953CC4-88C3-4C0C-86A3-0E9C77408734.jpg


De hele handel op een stuk pide, met kuhne tafelzuur, en eentje zonder accessoires. Nomnom....

1A139A20-EB96-4EEC-9F61-AEC9967B0C5E.jpg



7D07CC0B-5F7F-40F0-8D61-DCA89DD15A5C.jpg


 

 
je weet dat je mij altijd mag bellen om even te komen proeven he  :)
 
Ceriel zei:
Lekker broodje hoor! Doe mij die zonder tafelzuur maar....

Dat was ook een beetje teveel, dus dat heb ik er weer afgehaald. Gewoon met koolsla vind ik toch lekkerder.
 
Ziet er zoals gewoonlijk weer heerlijk uit Domi!!!
Wat voor eindsaus heb je gebruikt??
 
structor zei:
Lekker hoor Domi. Enne ik zie dat je de hm nog even ongebruikt in de kast laat  :D

Blond..... =))
 
Ziet er goed uit
 
ha, ha zelfs het brood kan er niet afblijven.

 
Terug
Bovenaan Onderaan