BasBQ
Beef en Steak

The Windmill emaille

 
 

Tom

Kooltjesharker
Berichten
169
Hoi allemaal ik heb een vraagje.

Ik heb interesse in een emaille koekenpan en emaille braadpan van The Windmill.
Wat is het voordeel tegenover normaal gietijzer en heeft iemand ervaring met dit merk?

Alvast bedankt😃🥃.
 
Emaille hoef je niet te seasonen, gietijzer wel.
 
Het is beide gietijzer, alleen heeft de één een laagje emaille waardoor het veel minder onderhoud nodig heeft. Blank gietijzer zou een andere maillard reactie tot gevolg hebben maar of dat zo is en of je dat nou echt gaat proeven dat laat ik liever in het midden en ter beoordeling aan een ieder ;)
 
Bedankt voor de reacties😃.
Nou ik kan niet wachten om het maar gewoon te gaan proberen haha.
Is wel wat prijziger maar als het ook zoveel onderhoud scheelt dan heb ik dat er wel voor over😜.
 
Terug
Bovenaan Onderaan