Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ik gebruik in mijn kamado (everdure 4k) de snake methode anders krijg ik hem niet laag.Hoe stabieler de temperatuur hoe beter het vet zal renderen en hoe malser het resultaat zal zijn. Maar als er wat schommelingen in zitten is dat op zich geen probleem. Probeer de temperatuur echter niet té hoog te laten worden, anders heb je kans dat rub (peper/suiker) verbrand.
Als je het op een ketelbarbecue maakt dan zou ik gebruik maken van de snake methode. Daarmee blijft de temperatuur heel stabiel. Als de temperatuur wat lager blijft is dat ook geen probleem, het duurt dan alleen iets langer.
Ik dacht dat het 2.5 kilo is. Gewoon PP kruiden erop en dan tzt inpakken met ?? (nog even uitzoeken) Op mijn andere bbq ga ik met BCC aan de slag.pp kan best wel wat hebben. 140 gr is geen probleem maar mooier is natuurlijk die 110-120gr. hoe lager de temp, hoe langer het duurt, hoe ma lser het vlees. met name voor de wat taaiere stukken die erin kunnen zitten.
en verder: kerntemp meten. misschien dat ie met 140 gr sneller gaat. gewoon goed in de gaten houden. kweetnie welk recept je gaat volgen maar ik zou zeker inpakken met een wat hogere temp om uitdroging tegen te gaan.
en je bent ook afhankelijk van je vlees. soms duurt het een uur korter of langer, ook bij 120 gr
daarbij wordt het zaterdag niet superwarm, dus misschien kom je toch op die 120 gr uit.
al met al, gewoon doen. het is erg leuk om te maken, heel erg lekker om te eten en je verdient er een stickertje mee
hoeveel kg ga je er op gooien?
Probe's genoeg 4 in de verdure en 4 op inkbird Ik zal vroeg beginnen kan ik na 8 uur elke keer een klein stukje proevenToevallig vorige week voor de eerste keer PP gemaakt. Ik had hem op 110 qua roostertemperatuur en dat was perfect. Als je voor de inpakmethode gaat bij 70 graden kerntemperatuur van het vlees en het vlees heeft een gewicht van zo'n 2 kilo dan is 7 uur haalbaar. Stook je bbq dan wel iets verder op nadat je het vlees hebt ingepakt. Zoals eerder vermeldt: probe op het rooster is de sleutel tot succes. (een van de)
dat worden 2 stickertjes dusIk dacht dat het 2.5 kilo is. Gewoon PP kruiden erop en dan tzt inpakken met ?? (nog even uitzoeken) Op mijn andere bbq ga ik met BCC aan de slag.