BasBQ
Beef en Steak

T-bone steak rookie

 
 
 

Gielen

Vuurmaker
Berichten
81
Vandaag voor het eerst T-bone gemaakt op de Bastard! Eerst even wat inspiratie gezocht op het forum en besloten het heel simpel te houden:

T-bones 1 uur voor het grillen ruim bestrooid met zout; de Bastard op 250gr opgestookt en toen 3 a 4 minuten per kant gegrild. Na het grillen laten rusten onder een klontje boter met provencaalse kruiden en verse zwarte peper. Was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! De foto’s:
357015b16dc91af2bb93d6c7221b299e.jpg

0e312b53a4085ca2505d7a2a7e48fb55.jpg

0895a4329eb87d430870c9173bc50af6.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er geweldig uit.
Lust ik ook
 
Man man man, daar mag je me echt s'nachts voor wakker maken. Ik blijf T-bone zo geweldig vinden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan