BasBQ
Beef en Steak

Spiering op de Joe

FoX13000

Sprokkelaar
Berichten
34
1,5 uur de spiering laten roken (met pellets) op de Kamado, dan snel afgebakken... was met witloof, ook zacht gegaard op de Joe, maar daar blijkbaar geen foto van. Ze waren super zacht, mals en door-rookt. We vonden ze top.

C7C15513-D0A0-453A-ABA3-AB4BD11DA0B7.jpeg


DFC560C1-7200-4E78-B5FF-29D112263B16.jpeg
 
Dat noemen Den 'Ollanders schouder karbonades toch? Lekker hoor, mooi gelukt!
 
Das een mooi stukske vlees geworden.
Zal goed gesmaakt hebben
 
Ik ging er vanuit dat het vis zou zijn
Maar ten zuiden van Nederland is dit dus spiering, je zou het maar bestellen bij een restaurant.

Nu zou deze mij niet tegen vallen als het zo geserveerd zou worden, heb liever vlees dan vis 😉.
Ziet er lekker uit
 
Ik ging er vanuit dat het vis zou zijn
Maar ten zuiden van Nederland is dit dus spiering, je zou het maar bestellen bij een restaurant.

Nu zou deze mij niet tegen vallen als het zo geserveerd zou worden, heb liever vlees dan vis 😉.
Ziet er lekker uit

Ik ben uit de Belgische provincie West-Vlaanderen, vlakbij de Franse grens (+-20 km) :cool: Grote delen van Vlaanderen begrijpen dit ook niet :)
 
Laatst bewerkt:
Heerlijk stukje vlees. Ziet er goed uit. Komt hier vaak op de BBQ. Veel variaties mogelijk. Top
 
Terug
Bovenaan Onderaan