Hallo,
Heeft iemand ook ervaring met het bereiden van spareribs volgens de bekende 3-2-1 methode om ze vervolgens te gaan vacumeren en in te vriezen?
Ik zit een beetje te twijfelen wat het beste is.
Situatie 1:
Spareribs compleet bereiden volgens de 3-2-1 methode, vacumeren en invriezen.
Vervolgens laten ontdooien in een bak met water en opwarmen op lage temperatuur in de bbq.
Situatie 2:
Spareribs bereiden volgens de 3-2-1 methode waarbij de laatste fase in eerste instantie wordt overgeslagen.
Vervolgens vacumeren en invriezen. Op het moment van consumptie laten ontdooien in een bak met water en op lage temperatuur opwarmen op de bbq.
Of misschien nog wel anders. Kunnen jullie mij helpen met advies?
Heeft iemand ook ervaring met het bereiden van spareribs volgens de bekende 3-2-1 methode om ze vervolgens te gaan vacumeren en in te vriezen?
Ik zit een beetje te twijfelen wat het beste is.
Situatie 1:
Spareribs compleet bereiden volgens de 3-2-1 methode, vacumeren en invriezen.
Vervolgens laten ontdooien in een bak met water en opwarmen op lage temperatuur in de bbq.
Situatie 2:
Spareribs bereiden volgens de 3-2-1 methode waarbij de laatste fase in eerste instantie wordt overgeslagen.
Vervolgens vacumeren en invriezen. Op het moment van consumptie laten ontdooien in een bak met water en op lage temperatuur opwarmen op de bbq.
Of misschien nog wel anders. Kunnen jullie mij helpen met advies?