BasBQ
Beef en Steak

Spare ribs dilemma

 

M_grill

Sprokkelaar
Berichten
42
Ik wil vandaag spareribs gaan maken volgens de 3-2-1 methode maar ik moet aan het eind van de middag nog even 2,5-3 uur weg. Nu heb ik weleens gelezen dat je de eerste twee stappen ook uit kunt wisselen (dus bijv. 2 uur roken en 3 uur ingepakt). Heeft iemand hier ervaring mee? Een andere optie zou zijn de eerste twee stappen alvast doen, in alu folie laten zitten en dan als ik thuis ben er opnieuw op en aflakken. Wat is de slimste optie?
 
misschien heb je iets aan dit topic,

 
Zeker! Toch maar wat langer in alu folie laten roken zodat ik wat tijd had om heen en weer te rijden, temperatuur bleef lekker stabiel 😁 (hier de post:https://www.bbqgenootschap.nl/threads/eerste-keer-ribs.28210/)

69C5AD98-3C1E-4419-B091-64EC43EFFE6C.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan