BasBQ
Beef en Steak

Smokin' with Myron Mixon - Myron Mixon

 
 
 

Kurre

Stoker
Berichten
454
IMAG0718-1.jpg

Titel: Smokin' with Myron Mixon
Auteur: Myron Mixon (with Kelly Alexander)
ISBN: 978-0-345-52853-7
Taal: Engels
Aantal blz: 169
Waar te koop: Bol.com, Amazon.com, Book Depository
Prijs in ?: 20,99 / $14,96
Bespreking:
Hij noemt zichzelf "The winningest man in barbecue", bij ons is hij vooral bekend door de serie BBQ Pitmasters.
Arrogante kerel, groot bakkes, ... of is dat voor de show ? ;) In elk geval is er een halve pagina voorzien voor een overzicht van wat hij zoal gewonnen heeft, en dat is een indrukwekkend lijstje. Hij geeft ook wat tips voor wedstrijdbbq'ers in sp?. Rule nr 3 : "It's not about making friends". Tja... :D

Het boek begint zoals elk bbq boek met een overzicht van de technieken. Verder is het opgedeeld in het gebruikelijke Rubs & Sauces, Chicken, Hog, een apart hoofdstuk Ribs, Beef, Fish en Side Dishes.

IMAG0720-1.jpg


En dan is er het hoofdstuk "Myron at Home". Recepten van zijn favoriete gerechten als hij eens NIET aan het bbq'en is. Best wel leuk...

Afsluiten doet hij met Drinks & Desserts.

Er staan wel interessante recepten en technieken in die zeker de moeite waard zijn om te proberen. Het boek is ook doorspekt van sappige quotes en straffe taal, net zoals de vuilbekkende Myron op tv is... Leuk boek.
 
Kurre, bedankt voor het delen.

Heb het boek zelf ook en is een leuke aanwinst.
 
Ben er zelf ook wel tevreden over en het is ook nog leuk om te lezen ook.
 
Heb hem ook in de kast staan, typisch Myron :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan