BasBQ
Beef en Steak

Runder ribeye 2X

 
 
 
 

@rno

BBQ Junkie
Berichten
6.277
Kwam gister een stukkie tegen in de vriezer en wist dat ik er vandaag al zin in zou hebben 😁

C86B8811-D372-4076-B170-874B2941F93A.jpeg


Dacht dat kan mooi door de helft en op 2 manieren de Q op, 1 reverse 1 mancave style

Q aangestoken en gelijk maar een knoflookje erop gezet
Omdat ik maar een M eitje heb voor de reverse geïmproviseerd

9BD2019F-9F51-429D-8C82-98D10BB07122.jpeg


Zo kon het gietijzeren rooster gelijk warm worden
Eye verwarmd tot 48 graden en daarna het rooster op

9978BDAD-0862-4551-8C06-B7C269C7FA28.jpeg


Daarna eraf, effe op bordje onder de folie.
Schuif helemaal open, rooster van de Q en deel 2 van de eye erop

169CB294-43B3-4B3E-B215-2BC4E843BEFC.jpeg


Beide klaar
Reverse:

EFF71BE2-E5FD-4766-BFBA-9AAE00FA8EA0.jpeg


Mancave:

8315CBC3-B073-4B18-B24A-B37C32F2444C.jpeg


Waren beide goed maar vind de mancave toch wat lekker d’r. Zit toch houtskool smaak aan en de dunnere stukken die meer door waren geven toch net wat extra smaak.
 
Laatst bewerkt:
Dat zijn de leukere verrassingen uit de vriezer.
 
Dit Is wel een mooie manier om het eens te testen.
Zien er beide goed uit overigens
 
Dat ziet er lekker uit. Zeker met die gepofte knoflook.
Water loopt me in de mond
 
Terug
Bovenaan Onderaan