BasBQ
Beef en Steak

.

Oh ik weet wel een een super recept😜
 
Dat recept van Jet ga ik zeker proberen. Dat ziet er goed uit zeg. Ik heb een paar weken geleden een iets eenvoudigere variant gemaakt.
Bavette iets plat slaan, insmeren met pesto, fijngesneden zongedroogde tomaten erop, geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas (vers geraspt). Oprollen, vastbinden (in mijn geval stoeien met touw)😅
Vervolgens in de kruidenrub en op de Q.
Heerlijk!

175F393D-AD64-412E-B7F8-6F3E6C448DAF.jpeg




AE42F2BF-BC56-4CA0-83A4-68DD0907F91E.jpeg


4170111B-1EB7-486D-9DCF-390BB2B4085F.jpeg
 
Eenvoudiger maar toch lekker? Heb je ook nog een plaatje van de binnen kant?
 
Lekker en mooi.
Heeft iemand iets van temperaturen en benodigde tijd?
 
Eenvoudiger maar toch lekker? Heb je ook nog een plaatje van de binnen kant?
Het was heerlijk maar een volgende keer zou ik wel wat dingen anders doen. Vlees nog iets platter slaan. Ik zag iets op internet voorbijkomen over het vlinderen van een bavette. Moet ik nog even in verdiepen maar vlees dus wat platter. Daarnaast meer vulling 😋 . Het oog wil ook wat en is ook meer smaak toevoegen. Maar voor meer vulling moet het vlees platter 🤔. Helaas geen foto van de binnenkant gemaakt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan