- Berichten
- 6.790
Zoals beloofd aan Tom Hendriks, en voor elke ander die er naar wil kijken op dees heugelijke maandag!
1 kilo US cornfed ribeye. Hoppa.
Ik had er een lekker rubje op gedaan. En wel deze.
2 TL grof zout
1 EL versgemalen zwarte peper
1 TL oregano
1 TL thym
1 TL pimenton picante
3 tenen geperste knoflook.
En een scheut olie om de kruiden te beschermen en vast te houden.
Ei op 120?, en na bijna 5 kwartier heb ik het vlees eraf gehaald, kern was toen 50?, en even in folie gedaan om het Ei heet op te stoken. ( 300?). Toen beide kanten een tikje gegeven, hooguit 1 minuut per kant.
Dan krijg je dit.
En dan eet je dit. En dan eet je lekker, sprak ze bescheiden.
1 kilo US cornfed ribeye. Hoppa.
Ik had er een lekker rubje op gedaan. En wel deze.
2 TL grof zout
1 EL versgemalen zwarte peper
1 TL oregano
1 TL thym
1 TL pimenton picante
3 tenen geperste knoflook.
En een scheut olie om de kruiden te beschermen en vast te houden.
Ei op 120?, en na bijna 5 kwartier heb ik het vlees eraf gehaald, kern was toen 50?, en even in folie gedaan om het Ei heet op te stoken. ( 300?). Toen beide kanten een tikje gegeven, hooguit 1 minuut per kant.
Dan krijg je dit.
En dan eet je dit. En dan eet je lekker, sprak ze bescheiden.