Beef en Steak

Ribeye, Hasselback style potato en Gegrilde perziksalade

 
 
 
 

SandyMan

Gerijpt
Berichten
3.132
Ja precies ja, een mond vol zo'n titel. en de buik rond na zo'n bordje.

Helaas geen actie shots van de braai, maar jullie geloven me vast;
atoFg4bcKS4N1M6Pv09eSC0wnBJI-d0cQYM5d-g0bLlasXyZ3HImpOXCFh6VuFIdNzYUGdFfgavQFamX1v09nK0lLXvZG22ABXQ0Tiji1b8MwIouVW2tm-O9Y0GhsUO5g7ZtgW_YZzkwOrdLunGtyr8FuJxWx5cnbXkD-E3hMSyG5LYm_NexFGjIOx39wS_3kJlx76fd0eXlSRkciRKkePJY-YOc2sVmYDmViwz3-x_P_z__pE08-rSfBkpuvafryfN0GS6kS052olnOFJ58BksxTO58SoVLsQ9aLz74hdLZowsUFFeQXy_mfgzIyvfoT_1Xj-q1elh2ESUnoPmUuPqzyWyHRZ1M_AJqKIKB6qtESottNMVaJpEeEZcSQGLIazPlHMyTRSVtmAP315l5Iu7-3PgwTF1_zcmGx8gq48N2YKCVfWZDcXw72w-vh5CwF-9cvTQ0_Hr86F0PCaGOND6Ovzp4UpTF8ekgnWn-UUq_z438qGFNiblu2YZwC83rg0OaxDRAKNyVEDfcdCFutOBmr8uW95rUVXi-koWwCmpDQnjz_5Out7w6p5rBri0VdYDjupMe6tinh4kf-sHxqR_0-MwcSam_ylZ8f1EFk1oKwXKCdVIPFfQjUAPnx6YDz-95tzB1oOoUxewEcONILPMkqvIuJhK92rD1vOvDyfmk_yMSmIa9QatEK0Q1Yfpd_BpDA4YYh9iCebNdIEVo--uKVw=w1421-h947-no


Het recept van de salade staat overigens in het recepten deel bij Bijgerechten.
 
Lekker bordje, althans wat er op ligt. ;)
 
Lekker! Ook even benieuwd naar je Hasselback aardappeltjes; Op de 1 of andere manier vind ik die ?f niet lekker, ?f ik krijg ze nooit goed gemaakt .. vind ze altijd nog wat smakeloos en aan de harde kant, zelfs na ruim een uur op de BBQ.... hoe is dat bij jou gegaan?
 
Skip heel dat voorspel... BAM! Eindshot!

Heel mooi gemaakt, ziet er lekker uit!
 
Bobvt78 zei:
Lekker! Ook even benieuwd naar je Hasselback aardappeltjes; Op de 1 of andere manier vind ik die ?f niet lekker, ?f ik krijg ze nooit goed gemaakt .. vind ze altijd nog wat smakeloos en aan de harde kant, zelfs na ruim een uur op de BBQ.... hoe is dat bij jou gegaan?

Voor mij een 'first'. Ik heb ze wel eens op en vond ze toen altijd lekker, nu hou ik ook wel van een aardappeltje (zolang hij niet gewoon gekookt is).
Ik heb ze eerst ingesneden, toen ingesmeerd met knoflookolie. vervolgens veel tijm eroverheen.
Ik pakte ze daarna in, in zilverfolie, en heb ze erg lang op de bbq gehad. (60 minuten ongeveer op zo'n 200-230 graden indirect ketel temperatuur.)
Toen laten liggen terwijl ik de vis voor Mevrouw en mijn ribeye er op legde.
Ribeye laten rusten, toen de perzik gegrild, toen die klaar waren was alles klaar :)

Sander72 zei:
Skip heel dat voorspel... BAM! Eindshot!

Heel mooi gemaakt, ziet er lekker uit!
Thanks naamgenoot  :D
In het draadje van het recept staan ook nog mooie foto's!
zoals deze;
Q22vhFhkW9CEY_MUpEVEhNgBhIYJDq3Wmmn80g6yN3xwMDWcKc_o80XxC8C7jyhgxUwM44rQ5Euz9E73xafKz8CSstNqtVTVVRzg7nV8r-aEINRWIyufgCEFOpNt4-aDiJjRHD4LE19WS0lp_ldOQYh1ra_F_1dtqnrNHwi2v7Vegu_DdrOaGE6WgfM3aCIV3xlgLsOxepGlzDwHx1z5-kNN-EWEY6c-yuZ9BLF9kB8dOkjmxfE3_zwFS1jZdH0iTzjWBvNMu9itva6ud83bkx1QnI2fmvn4VmO4Fir0LRR6kB0x8MiKfEKDYbRhDg_wrj2yC-K7QM3VG2cYoHu-sew3QBMg8IWeBMmIxC5LNJ9rbNfQ7T1ZWRfwMeQX0jyrOa5R4dyhxf5spaThkl0bg1tFUMQJNk_BM9ojJcCOJ4GQrFXcSU-TOSTEAUPjtYhbwUyL7UxoFVtjfA-60RLIfYiZNH5T4gIzkjFDd-ymFDrtsrgyu2T8kRUMYUUbGI8nN0HzfSJLXgsRWx3J4hrs3npLTzedplIDnTqtdFHFr2QOaJh7wR4t-FHPZQHdQ_lBM0rpytzPztn5WzRU_HXF-PmSSbFHFKJGfNAK3Ou52F1TcySIkhCpD8IK-6Ggv8tygO2skPx5xJWkF6YE_VQ53P9uUyvRLrjR=w958-h639-no
 
Ziet er een heerlijk maal uit. Alles van de Braai? Das mooi werk. Volgende keer foto?s maken. Is een gaaf apparaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan