BasBQ
Beef en Steak

Red snapper met gegrilde citrusvinaigrette

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Veelste lang sinds ik wat heb gepost (wel vaak Q aan maar de tijd niet genomen fotos te nemen) dus hierbij de maaltijd van vanavond.

Volgens het boek van Jord Althuizen's "Grilled Citrus Sea Bass" de snapper klaar gemaakt en mijn betere helft heeft een heerlijke licht pittige curry met rijst klaar gemaakt (hoofdzakelijk met courgette en aubergine).

Eerst ff de citroen licht grillen voor de vinaigrette
6d6e1f114f8606f074f5dafbd46e4f27.jpg


Toen de curry bijna klaar was de vis er op..
6c1ecc42912695a735c9f63e4cb74908.jpg

Dit onder strikte supervisie van het voedsel Management
dff07af099b581ba9faad8b461651d54.jpg

Na 15min op elke kant (flippen elke 4-6min) was Blub op 60-63c kern
75ab573bcad92a5b7c83b16c923fc9ec.jpg

600a57430d4e0409f0b88da0878d816c.jpg


En omdat ik geen graten tussen mijn curry wilde de vis even appart samen met de vinaigrette
e98cbfb25434754ebccaba4e046574d4.jpg


En na een uurtje koken was dit na 7min het resultaat
c280db7dad390ee6766113d307ab0428.jpg


Thanks voor het koekeloeren!

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
 
Heerlijke bijdrage, dank voor het delen!
 
heerlijk visje zeg
en je heb daar een echte manager in huis. die is duidelijk de baas
 
Heb ik nog niet gehad op mijn q, wel veel andere vis, hij gaat op mijn lijst!
Ziet er erg lekker uit, btw! (y) 🔥
 
Heb ik nog niet gehad op mijn q, wel veel andere vis, hij gaat op mijn lijst!
Ziet er erg lekker uit, btw! (y)
Wat voor vis tips zou jij geven?
Ik heb inmiddels zalm, baars, dorade en snapper gehad... (oh en gamba's en garnalen)

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
 
Wat voor vis tips zou jij geven?
Ik heb inmiddels zalm, baars, dorade en snapper gehad... (oh en gamba's en garnalen)

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Zalm ja heel vaak, maar ook forel en witvis (vrouw heeft deze gehaald dus weet de naam niet meer)in aluminium met boter en kruidenmix.
Tonijn heb ik ook vaak erop.
 
Lekkere plaatjes. Hier komt vis ook steeds vaker op de Q. TNX voor de inspiratie dit lust ik ook wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan