Hoi Allemaal,
Voor de kerst zit ik te denken om Pulled Porc te gaan maken. Dit heb ik niet eerder gedaan, dus ik had wat vragen.
Een recept vind ik wel op dit forum, maar er wordt meestal een roker aangeraden. ik heb een Weber Mastertouch. Ik neem aan dat dit ook uitstekend werkt voor dit doel zolang je maar indirect stookt?
Verder heb ik nog geen goede kerntemperatuur meter. Welke raden jullie aan?
Tot slot wil ik graag weten hoe je het beste je BBQ op de juiste termperatuur houdt voor zo'n lange periode.
Alvast bedankt voor de tips!
Walter
Voor de kerst zit ik te denken om Pulled Porc te gaan maken. Dit heb ik niet eerder gedaan, dus ik had wat vragen.
Een recept vind ik wel op dit forum, maar er wordt meestal een roker aangeraden. ik heb een Weber Mastertouch. Ik neem aan dat dit ook uitstekend werkt voor dit doel zolang je maar indirect stookt?
Verder heb ik nog geen goede kerntemperatuur meter. Welke raden jullie aan?
Tot slot wil ik graag weten hoe je het beste je BBQ op de juiste termperatuur houdt voor zo'n lange periode.
Alvast bedankt voor de tips!
Walter