BasBQ
Beef en Steak

Pulled Chicken

Flinkenfugel

Tondelzoeker
Berichten
21
Relatief simpel maar weer goed gegeten! Vandaag paar kippenbouten in de braairub no1 gezet en op 160 graden in de pelletgrill. Even geduld en rustig naar de 73 graden kerntemperatuur. Dan plukken maar! Sausje erbij en op een getoast broodje met sla en augurk. Vrouw en kids weer blij.....happy wife = happy LIFE 😏

Na volgende week een weekje verlof en op zoek naar het volgende leuke om te maken. Zie op het forum indrukwekkende en creatieve gerechten voorbij komen......

IMG_20210501_192624.jpg


IMG_20210501_192204.jpg


IMG_20210501_192021.jpg


IMG_20210501_191839.jpg


IMG_20210501_190412.jpg


IMG_20210501_175743.jpg


IMG_20210501_175504.jpg


IMG_20210501_175422.jpg
 
Dat heb je mooi gemaakt, ziet eruit als een hele fijne smoker.
 
Keurig gedaan hoor. Ziet er puik uit!
 
Lekker eten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.
 
Kip het meest veelzijdige stukje vlees. Heerlijk om PC te maken 😋 ziet er mooi uit!
 
schuif maar door
lust ik
 
Iedereen tevreden en dan een vrije week in het vooruitzicht 😉
 
Lekker broodje kip geworden en als ik het zo lees heeft iedereen ervan genoten👍
 
Terug
Bovenaan Onderaan