BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken op de bastard

Timothy

Tondelzoeker
Berichten
15
Deze week eindelijk de bastard anniversary edition kunnen laten leveren (nog bezig met de buiten aan het huis 😅) dus deze week ingebrand en vandaag eerste sessie.
Gekozen voor pulled chicken voor vrouwlief. Gisteren de boutjes in de rub gezet, had nog een kipfilet en deze dus ook maar mee.
Vandaag het tuinhuis isoleren en dichtmaken, dus uitgelezen moment om de Q op te starten.
De kook constant tussen de 100 en 130 graden gebleven. Tot interne temp van 75graden en dan laten rusten, aangezien de werken nog bezig waren 😅.
Kip netjes uit elkaar gehaald, dan een deeltje met BBQ saus en cholula ( zalig lekkere mexicaanse chipotle saus) en een deel zonder sauzen.
Moet ik zeggen, die met de saus, om vingers bij af te likken! Uiteindelijk op een wrap, krokant slaatje van kool, paprika en wortel. En meer hoeft een mens toch niet 👌.
Nog wat foto’tjes erbij

0B6EAE54-7E34-4C59-B5C8-81AC33946F7E.jpeg


CD1B0876-D8C2-4B9C-B83A-2D9FEF45FF90.jpeg


695E0457-4218-46E4-A020-648F5AE2B4AE.jpeg


32E3FD9D-E25C-435B-BD5A-76F81D0B9687.jpeg


3FB2F253-9FEE-4B62-B193-2D87FA3F4ECC.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit. Al wat minder maagdelijk wit je Bastard 😁
 
Lekker zeg.

Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst.
 
Ziet er heerlijk uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan