BasBQ
Beef en Steak

Pulled beef met hindernissen

 
 

Watergeus

Stoker
Berichten
305
Gisteren een stukje rundernek op de bbq gehad om eens pulled beef te proberen.
Eigenlijk ging dit erg goed totdat na een goede 6 uur de kerntemperatuur bereikt was. Nadat het vlees een uur had gerust wilde ik gaan pullen. Hier dacht het nekje alleen wat anders over. Het vlees was taai en niet uit elkaar te krijgen een dikke tegenvaller dus.. Omdat ik die avond nog wat verplichtingen had en de bbq inmiddels alweer uit was heb ik het nekje in de oven gelegd en er nogmaals temperatuur in gebracht. Moet zeggen dat dit best wel een domper was na een dag genieten van heerlijke geuren.
Uiteindelijk vanmorgen het vlees uit elkaar getrokken en kunnen proeven.
Ik kan zeggen dat mijn dag weer goed is 😁 Wat is dat verschrikkelijk lekker. Ik ga dit binnenkort weer proberen een dan hopelijk de hele bereiding zoals het hoort op de bbq

20200718_103220.jpg


20200718_163549.jpg


IMG-20200719-WA0001.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan