- Berichten
- 593
Van de week een porkert 10 kunnen kopen voor nog geen €15. Moet natuurlijk wel nog het eea aan gebeuren. Zie foto.
Eerste stap is vuil en roest verwijderen, nachtje in de azijn en de slijptol met staalborstel doet wonderen, de eerste stukken zijn klaar.
Nu twijfel ik een beetje over de afwerking ivm de voedselveiligheid. Ik wilde hem eerst behandelen met hammerite metaalvernis transparant, maar weet niet zo goed of dit kan/mag. Een andere optie zou seasonen met crisco zijn (denk ik?). Heeft er iemand ervaring of kennis hierover? Hoor het graag!
Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk
Eerste stap is vuil en roest verwijderen, nachtje in de azijn en de slijptol met staalborstel doet wonderen, de eerste stukken zijn klaar.
Nu twijfel ik een beetje over de afwerking ivm de voedselveiligheid. Ik wilde hem eerst behandelen met hammerite metaalvernis transparant, maar weet niet zo goed of dit kan/mag. Een andere optie zou seasonen met crisco zijn (denk ik?). Heeft er iemand ervaring of kennis hierover? Hoor het graag!
Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk