BasBQ
Beef en Steak

Pork Ribroast

 
 

elvisron

Kooltjesharker
Berichten
213
Met de kerstdagen toch ook nog een diner bereid op de Q.
Varkens ribroast op 2 manieren klaar gemaakt.
1 met rozemarijn, salie, peterselie, venkelzaad, cayennepeper, paprikapoeder, knoflook, dijon masterd, rasp van een citroen en wat olijfolie.
1 in op de manier van Noskos. CHIPOTLE BRINED PORK ROAST
Als bijgerechten Mixed Vegetable Grill with Balsamic Honey Marinade, stoofpeertjse en gepofte aardappeltjes

DSC02748_zpshlwliftu.jpg


DSC02749%20-%20kopie_zpsa5sm2kdb.jpg


DSC02752%20-%20kopie_zpsvfutzbjp.jpg


DSC02754%20-%20kopie_zpsdzofygmt.jpg


DSC02757%20-%20kopie_zpsec1ky1jk.jpg


DSC02758%20-%20kopie_zpsjkkoaka9.jpg


DSC02760%20-%20kopie_zpscpy6uh8l.jpg


DSC02761%20-%20kopie_zpsge4of8b3.jpg


DSC02768%20-%20kopie_zpssrfkizpc.jpg


DSC02769%20-%20kopie_zpsi5cytcle.jpg


DSC02770_zpse50ixpbt.jpg


DSC02771_zpspbagsfum.jpg


DSC02775_zpsosbwqwfc.jpg


De ribroast was voor mij de eerste keer.
Een lekker stukje vlees wat goed vult nu eerst goed uitbuiken


 
Ziet er geweldig uit  :D
 
ziet er goed uit, welke vond je nu het lekkerste?
 
Dat was vast smullen
 
ziet er lekker uit...ik zou bang zijn dat het droog wordt...of vat dat mee bij dat vlees? het kijkt zo mager.
 
Superjohn zei:
ziet er lekker uit...ik zou bang zijn dat het droog wordt...of vat dat mee bij dat vlees? het kijkt zo mager.
Is inderdaad mager vlees, maar het droog worden valt mee hoor
De kern tot 63 gaden laten komen en dan gaat het goed
 
Zalig man, ik hou ervan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan