BasBQ
Beef en Steak

Pork Belly Burnt Ends

 
 

BrordBQ

Stoker
Berichten
413
Gisteren een stukje buikspek omgetoverd tot heerlijke burnt ends.

Eerst het buikspek in mooi blokjes gesneden en daarna in de rub gezet. Ondertussen een snake gemaakt in mijn Webertje. Wat blokken kersenhout erop en gaan. Na 2,5 uur op ongeveer 120 nog 2 uur terug in een mengsel van stroop (was de ahorn siroop vergeten), bastersuiker en boter. Als laatste nog 30 minuten met BBQ saus en smullen maar.

Wat wil nou het geval. Ben de laatste twee foto’s vergeten te maken. Heb ik heel vaak helaas. Ben ik iets moois aan het maken vergeet ik de laatste twee/drie foto’s te maken.

Als ik (bijna) mag eten worden de foto’s vergeten denk ik.

b450e7e9264a01945a6e872955651ce5.jpg

De blokjes.

8a68b43b510e15868d87c62f82136eb9.jpg

Nu met rub

e623d1e15ee5002de5a93058da2983d7.jpg

Dit was na de eerste 2,5 uur.

Nou moet ik het nog een keer maken voor alle foto’s .

Het was heerijk want de kinderen zeurden al of er nog meer was.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Wat vervelend dat je de belangrijkste foto’s, die van het eten op de bbq, miste.
verplaats hem naar de asbak 😉
 
Ik raakte compleet in de war van die eerste foto, haha!
 
Terug
Bovenaan Onderaan