Beef en Steak

Picanha

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.986
Vandaag een heerlijk stuk picanha klaar gemaakt.
Dit stond al even op de planning. Ik had namelijk al een twee maanden geleden een mooi stuk Canadese Angus beef meegenomen. Tot vandaag gewoon in de koelkast bewaad, een week voor het verstrijken van de tht en daarmee maximaal gerijpt in de eigen verpakking.

Simpel met wat peper en zout, en als beleiding dikke Hollandse frieten van Frieslanders en een rode biet witlofsalade met gerookte amandelen.

ad67070de83de2fe8e3aa55b77422d36.jpg

4d549584c8abad295fd4132e26f1173d.jpg

10e7a271d611ad6f9d4987c84504d718.jpg
2328c382c9e9773d0b0c4cef471aa13e.jpg
61958e7b8fcd8983cd90483ad1f10170.jpg


De picanha heb ik helaas door onoplettendheid te ver laten doorschieten, maar was desondanks erg lekker.
Dat Canadese rundvlees is toch wel erg lekker qua smaak hoor.

De grote verrassing was eigenlijk de gerookte amandelen. Wat zit daar ongelooflijk veel smaak aan.
Zeker een blijvertje.
 
Das een mooi stukske vlees zeg.
Picanha altijd lekker.

Van het spit Is tie ook erg lekker.
 
Mooi stuk vlees, en weer plek in je koelkast nu
 
Lekker bezig broer. Vlees ziet er toch goed uit op foto. Ook al is het wat verder door. Je salade ga ik ook onthouden. Lekker fris voor de zomer. Lust ik
 
Gerookte amandelen, kerel... als je daar een drupje goede olijfolie bij doet en ze in een potje bewaard heb je echt een goddelijke midnight-snack bij de borrel!
 
Vind je 2 mnd. niet wat lang om in de koelkast te bewaren 🤔 ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan