BasBQ
Beef en Steak

picanha reversed sear

 
 

Maarten215

Vuurmaker
Berichten
78
Beste genootschappers,

Wat is het weer een schitterende zondag. Vandaag gekozen om voor de tweede keer de picanha reversed sear te maken (recept van bbq experience).

De picanha indirect gegaard tot een temperatuur van 41 graden. De picanha ligt met de vetrand omhoog en eronder een drippan met runder jus en tijm.

Bij het bereiken van de tempratuur (41 graden) de bbq omgebouwd. Gietijzeren rooster geplaatst en de kamado laten opkomen tot 250 graden. De picanha afgefakkeld tot een kern temperatuur van 53 graden.

wat een smaaksensatie in je mond, zeker wanneer je de runder jus erbij eet.

Wat een geweldig recept!

F23AF9B2-B187-4D63-9D94-FF068A392220.jpeg


52821033-F754-46B7-8BE0-7584997B9216.jpeg


E131DFE6-0CCE-42FD-B526-80BCBD989AA7.jpeg


1DF39B4D-41B0-425F-9E7E-E3927FD166AF.jpeg


F544B5F2-1DDF-421E-BE4E-EE715E41CD9C.jpeg


B1EE1C23-9C86-4B20-B6B3-65E34E7A6F0B.jpeg


189E1EC8-80AB-4876-AF31-E592CFDF56BB.jpeg
 
En stoere actiefoto’s! Supertof!
Ik zou er haast en kamado van bestellen; zeker met zo’n jus erbij!
 
Dat ziet er een heerlijk stukje vlees uit zeg. En wat een mooie cuisson. Gegaard tot perfectie.
Dat moet smullen geweest zijn.
 
wow!!!
deze ziet er fantastisch uit, mooie foto's ook
je moet er eens chimmichurri of pico de gallo bij maken. Die zijn er gewoon voor gemaakt om bij picanha te eten.
 
Die laatste 2 foto's :love: prachtig en voor mij precies goed en wat heb je er verder nog bij gegeten🤔
 
wow!!!
deze ziet er fantastisch uit, mooie foto's ook
je moet er eens chimmichurri of pico de gallo bij maken. Die zijn er gewoon voor gemaakt om bij picanha te eten.
Ja klopt, dat is super lekker. Dit keer er voor gekozen om dat niet te doen.
 
Lekker stukje vlees. Ziet er mooi en met een sjieke kern.
Affakkelen blijft mooi. Zeker in dit jaar getijde.
 
Mooie Picanha, prachtige garing.
Reversed sear, de naam zegt het al is geen L&S maar H&F.
 
Terug
Bovenaan Onderaan