Henry
Stoker
- Berichten
- 372
Hoi allemaal.
Ook maar even deze vraag in deze rubriek gezet.
Hoop dat julie me kunnen helpen
Wil vandaag Picanha op de reverse sear methode klaar maken en daarbij zoete aardappel poffen. Nu zit ik met een dingentje!
Ik wil graag dat alles ongeveer tergelijke tijd klaar is. Maar het vlees moet ongeveer op 110 graden t eerste gedeelte (daarna afgrillen op 200) maar de aardappel moet ongeveer een uur op 200 graden Hoe doen julie dit op een kamado?
Ook maar even deze vraag in deze rubriek gezet.
Hoop dat julie me kunnen helpen
Wil vandaag Picanha op de reverse sear methode klaar maken en daarbij zoete aardappel poffen. Nu zit ik met een dingentje!
Ik wil graag dat alles ongeveer tergelijke tijd klaar is. Maar het vlees moet ongeveer op 110 graden t eerste gedeelte (daarna afgrillen op 200) maar de aardappel moet ongeveer een uur op 200 graden Hoe doen julie dit op een kamado?