BasBQ
Beef en Steak

Noskos Spareribs 2-2-1

 
 
 

Gent

Kooltjesharker
Berichten
239
Beste lezers,

Vandaag weer sparerib op het menu. Nu probeer ik de 2-2-1 methode. 2.5 uur ivm temp drop naar 80 graden. Toen 2 uur in de folie. Daarna half uur en 2x gelakt met Noskos Bbq sauce. Ontzettend mals en beter dan de vorige keer in mijn beleving.

658BDA6D-F521-415C-ACDA-395916839CDA.jpeg


C874E7C5-0C1A-408C-8F84-4CCC34270AB6.jpeg


3FD6D542-A668-4830-B964-7567999D8ADE.jpeg


7438837B-A481-4CCB-822B-C9CBE1083143.jpeg
 
Mooie ribben!
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Ik krijg er honger van!
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Lekkere ribbeltjes.
Zien er tof uit. Had graag ff een stukje geproefd.
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Lekker hoor, mooie ribbels…. 🤗👌👍
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Dat ziet er zeer goed uit.
Kans is klein dat je nog ribbels zal bestellen. ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: Gent
Terug
Bovenaan Onderaan