BasBQ
Beef en Steak

M'n eerste smoker probeersel

Sander Wiessner

Sprokkelaar
Berichten
29
IMG_20210613_143045.jpg
IMG_20210613_162216.jpg
Vandaag voor het eerst de smoker gebruikt waar hij echt voor bedoeld is😋.
Had van tevoren al een lamsboutje in de pekel laten weken en vandaag de vuurproef op de som genomen. Hier het resultaat na drie uur in de kamer garen, ben gestopt toen de kerntemperatuur 60°C bedroeg. Mag wel zeggen dat ik hier aardig content mee ben 🤗
IMG_20210613_143045.jpg
IMG_20210613_162216.jpg
 
Lekker geprobeerd toch, ziet er goed uit.

heb je ook nog een foto van het vlees op de smoker?
 
Ziet er heerlijk uit.
 
Nu zou tie naar een ander topic kunnen met deze foto
 
Ok, welke dan? Ben hier pas n paar dagen dus nog zoekende naar alle juiste wegen😉
Er zijn meerdere wegen die naar het juiste topic leiden
H&F voor gerechten vanaf 150 graden
L&S voor gerechten tot 150 graden

als je op de begin pagina zit kan je de topics zien en waarvoor je ze kan gebruiken 👍🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan